Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Radu Cristescu acuză de genocid ”Coaliția Morții”, în frunte cu premierul ”PisiCîțu”
Florin Răchitan  - Vineri, 23 Aprilie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, acuză de genocid coaliția guvernamentală pe care o numește ”Coaliția Morții”, considerând că membrii acesteia sunt mai preocupați să lupte pentru ciolan decât pentru binele românilor, lăsând țara fără un ministru al Sănății exact în săptămâna cu cele mai multe victime ale pandemiei Covid.

”Această coaliție, mai mult de o săptămână, se ceartă pe ciolan, doar că asta o să ne coste. Am avut o săptămână în care nu am avut ministru al Sănătății, abia miercuri a fost desemnat, iar zilele acestea avem cel mai mare număr de morți. Nu suferă doar oamenii, suferă și economia, ajungând euro la cinci lei și avem cea mai mare datorie publică din ultimii 30 de ani (…) Putem să numim această coaliție drept o coaliție a morții” - a declarat Radu Cristescu.

Deputatul social-democrat susține că anumite concesii făcute de PNL către partenerii de guvernare încalcă prevederile Constituției, limitând prerogativele primului ministru.

”Am văzut că domnul Cîțu a schimbat și prerogativele constituționale care îi revin, semnând o fițuică cu cei din coaliție, în care nu mai are voie să semneze nimic, numai dacă întreabă membrii coaliției. Așa că din Cîțu a devenit PisiCîțu” - a concluzionat Radu Cristescu.

El a taxat în mod special UDMR ”un partid care cu 300.000 de voturi decide soarta a milioane de români, participând activ la acest genocid”.

1808 vizite
Distribuie pe