Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Postare plină de ”suspans” a deputatului Radu Cristescu despre războiul intern din PSD Satu Mare
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Vineri, 21 Mai 2021

Lucrurile se complică în războiul intern din PSD Satu Mare, până acum clarificându-se trei tabere, în funcție de cât de vânduți sau dornici de vânzare ar fi la grofi reprezentanții partidului care ar trebui să fie, teoretic, principala forță de Opoziție din județul Satu Mare. Deputatul Radu Cristescu a făcut declarații pline de ”subînțelesuri”, pe care le publicăm integral:

Când ”ai noștri” ne vând străinilor ...

Când șefii îl anunță interimar (dar încă nu e validat in forul de conducere) și el descalecă in județ, chipurile sa împartă dreptate, dar se ocupă cu altceva ...

Când ajunge in Satu Mare și primul drum îl face la președintele Consilului Județean și președintele UDMR, dându-i asigurari că o să scape de ăla care nu vrea să se lase cumpărat ...

Când începe ședința la sediul partidului, denigrându-l in lipsă (curajos bărbat mai e... ) pe un om ales de locuitorii județului, ca să-i reprezinte.

Când aruncă noroi spre un om pe care binenteles că a uitat sa-l invite la ședință, ca pe vremea lui Stalin.

Când, la foc automat, organizează ”alegeri” la organizațiile de femei și tineret, neavând nici măcar habar cine-i in sală și dacă el, cel venit de departe, are acest drept.

Când se dă cocoș, criticând conducerea centrală pentru niște decizii normale.

Când provoacă oamenii din sală să vorbească urât de cel ales și nimeni nu vorbește, cu o singură excepție.

Când cel venit de departe, ardelean cică, zice că ar fi bună o colaborare cu UDMR (probabil și cu STRABAG) știind că cel ales de locuitorii județului a inițiat o alternativa românească pentru 2024 - Alianța Românească, agreată de marea majoritate a cetățenilor români din județ.

Când spui că te-a rugat un mare “sociolog”, “strateg” și “vizionar” al partidului sa preiei interimar organizatia, dar tu - nu și nu, mai modest ca Maica Domnului .... Ce să vezi? Până la urmă ...da, ai înhățat ciolanul.

Asta înseamnă sa fii “Je suis Grupul de la Cluj!”

Când s-a votat reprezentantul organizației municipale în biroul județean și cel venit de departe a trasat sarcini unei doamne (proaspăt aleasă președinte interimar la femei), propusă de alesul lui pentru toamnă, ex-ministrul susținut parșiv de ”achitatul” local, să numească în cel mai scurt timp șefii organizațiilor locale! Pe ce criteriu și pe ce bază? Tovarășe de departe, vă temeți că o să pierdeți? Dacă nu știați, vă spun eu : 95 % din cei prezenți de-a valma erau aduși de cel pe care vreți să-l împingeți președinte la alegerile din toamnă!

Când după ședință, seara, pleci braț la braț cu “achitatul” la masă și cazare, apoi cu vizită la Mănăstirea Scărișoara, probabil pentru ajutor divin, cu gând să nu iasă președinte ăla de vrea unitatea romanilor, ca să nu se supere UDMR (STRABAG).

După toate astea ...începe sa mi se termine răbdarea!

Deșteaptă-te, române!

2501 vizite
Distribuie pe