Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: ”După alegerile interne, în PNL Satu Mare începe o perioadă de construcție”
Florin Răchitan  - Vineri, 2 Iulie 2021

Președintele interimar al PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a transmis vineri, în cadrul unei conferințe de presă, un mesaj de unitate tuturor membrilor de partid, cu ocazia finalizării alegerilor interne în toate organizațiile locale din județ.

Mai rămâne alegerea conducerii județene a partidului, în cadrul conferinței ce va avea loc în 16 iulie la Casa de Cultură a Sindicatelor, el fiind candidatul cu cele mai mari șanse pentru câștigarea funcției de președinte pentru un mandat întreg.

”Acum este competiție, apoi rămânem colegi. Urmează o perioadă de construcție în PNL Satu Mare, în care eu voi fi garantul implicării tuturor membrilor în activitatea politică. Arta de a face bine – acesta este principiul după care se va ghida PNL Satu Mare în următorii ani” – a declarat Adrian Cozma.

La rândul lui, proaspăt alesul președinte al Organizației Municipale Satu Mare a PNL, Romeo Pop, a prezentat componența noului Birou Politic Municipal, cu 43 de membri între care se găsesc medici, economiști, profesori, ingineri, juriști, arhitecți și chimiști.

”Misiunea noastră în perioada următoare este să închegăm o echipă adevărată la nivelul organizației sătmărene, iar valorile pe care se va baza această echipă sunt adevărul, transparența și respectul reciproc între membrii. Trebuie să îmbunătățim imaginea liberalilor la nivel local, pentru ca să avem un rezultat bun la alegerile din 2024” – a declarat Romeo Pop.

Cei doi prim-vicepreședinți ai Organizației Municipale PNL, Augustin Iștoc, respectiv Ciprian Costea, economiști reputați și manageri ai unora dintre cele mai de succes companii din județul Satu Mare, au prezentat aspecte legate de măsurile economice implementate în ultima vreme de Guvernul Cîțu, precum și aplicarea Planului Național de Redresare și Reziliență, punând accentul pe evoluția pozitivă a economiei pe fondul repornirii acesteia după pandemie.  

2792 vizite
Distribuie pe