Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Reabilitarea DN 19 Livada – Orașu Nou este în curs de finalizare, așa cum a promis deputatul Adrian Cozma
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Miercuri, 1 Septembrie 2021

Unul dintre obiectivele promise de deputatul liberal Adrian Cozma în campania electorală de anul trecut este în curs de finalizare.

Este vorba despre reabilitarea completă, ”nu doar cu 2 cm de asfalt înainte de Sâmbra Oilor”, cum s-a exprimat deputatul, a Drumului Național 19 pe tronsonul dintre Livada și Orașu Nou, una dintre cele mai circulate și, în consecință, una dintre cele mai deteriorate trasee din județul Satu Mare.

De când a fost ales în Parlamentul României, deputatul Adrian Cozma a făcut toate diligențele necesare pentru ca guvernul să acorde atenție acestui tronson de drum, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

La sfârșitul săptămânii trecute, șantierul pe care lucrările sunt în curs de finalizare a fost vizitat chiar de Lucian Bode, cel care, în calitate de ministru al Transporturilor, a asigurat fondurile necesare pentru această investiție.

”Reabilitarea DN 19 Livada-Orașu Nou este unul dintre proiectele pentru care am depus multă energie și astăzi putem spune că am reușit. O investiție importantă și o lucrare făcută cu responsabilitate.

Îi mulțumesc fostului ministru al Transporturilor, Lucian Bode, care a monitorizat bine întregul proces de realizare a acestui drum așteptat de întreaga zonă a Oașului.

Cu o infrastructură bună se deschid noi oportunități pentru relansarea turismului și a altor activități economice care aduc dezvoltare județului. Cred că suntem pe drumul bun!” – a declarat deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma.




2490 vizite
Distribuie pe