Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Radu Cristescu face noi dezvăluiri despre ”investiții străine” dubioase la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 10 Septembrie 2021

Continuând seria dezvăluirilor care zdruncină viața politică sătmăreană, deputatul Radu Cristescu prezintă o serie de documente ce dovedesc cât de ușor poate fi ”păcălit” statul român pe baza unor ”investiții străine” dubioase.

În mod ironic, am putea spune că sătmărenii executați silit pentru restanțe mult mai mici la bănci sau la stat ar putea să ia exemplu, dar nu-i îndemnăm la așa ceva.

În schimb publicăm integral postarea lui Radu Cristescu:

Cine a zis că Satu Mare stă prost la investiții străine, s-a înșelat!

Nu, nu este vorba de Draexlmaier sau Alu Menziken...nu, ăia nu sunt investitori adevărați! Adevărați sunt doi amărâți de arabi! Aduși ( în acte doar! ) de un individ ieșit din peșterile afacerilor negre, și anume prostituția ( celebrul bar de strip-tease "La Mircea" ) și evaziunea financiară cu alcool.

Primul străin de care v-am povestit într-un articol anterior este un sudanez pe numele lui Ibrahim Ali Mohamed Hussein, care a cumpărat firma SC GOVOR SRL ( dispărut apoi fără urmă).

Iar al doilea, și poate nu ultimul, un cetățean irakian, pe numele lui Ali A.A. El Sanabi, care a cumpărat firma SC ROXALCOM SRL, cea care inițial fusese SC RĂZVI GOVOR SRL., bineînțeles a aceluiași Mircea Govor! Ambele firme cu datorii de zeci de miliarde de lei către bugetul local și bugetul central!

Și asa cum v-am obișnuit, vă prezint fotografii cu traseul infracțional al schimbării asociaților familiei Govor, până la vânzarea către irakian și dispariția acestuia cu firmă cu tot!

Iar voi, sătmărenii, plătiți datoriile acestui escroc arestat, fost șef de partid, care se vrea iar la butoane!


























































2716 vizite
Distribuie pe