Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu cere arestarea lui Iohannis și Cīțu și īnființarea unui Tribunal Nurnberg al Pandemiei
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Miercuri, 20 Octombrie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a declarat marți, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că se impune arestarea, judecarea și condamnarea ”criminalilor în serie, în frunte cu Iohannis și Cîțu”, responsabili de ceea ce consideră a fi un genocid, pentru felul în care au gestionat criza Covid.

El a revenit cu o postare miercuri dimineața, în care i-a atenționat pe cei responsabili de această situație că ”Va veni un Nurnberg al Pandemiei și veți umple pușcăriile”!

”Ceea ce se întîmplă în România nu e altceva decît genocid. Crime în serie pe seama poporului român. Iar cei aflați la butoane nu sunt altceva decât călăi care vor fi judecați într-o zi, nu foarte departe în timp, pentru crime împotriva umanității.

Va veni un Nürnberg al pandemiei și acolo veți da socoteală cu toții! Nu vă gândiți la asta acum. Nici naziștii nu se gândeau, când ucideau în război, că vor ajunge într-o zi să dea socoteală în justiție pentru faptele lor. Dar au dat. Și nu i-a ajutat scuza că au executat doar ordinele primite.

Nici pe voi nu vă ajuta scuza că ați făcut ”ce trebuia” în situații de criză. Mai ales că exact asta nu ați făcut. Datorită vouă, iresponsabililor, suntem nevoiți să asistăm la această tragedie.

Doar ieri, aproape 600 compatrioți au murit. Zece Colectiv-uri. Iar Iohannis iese la rampă și ne îndeamnă să purtăm măști.

Luați aminte încă o dată: ziua judecății se apropie. Și nu veți scăpa nici în găuri de șarpe!” – a punctat Radu Cristescu.

2416 vizite
Distribuie pe