Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu: DNA are ochelari de cal UDMR-ist?
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Luni, 7 Februarie 2022

După măsurile judiciare luate împotriva primarului municipiului Iași, Mihai Chirică, despre care a scris mai multe dezvăluiri în ultimele luni, deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, așteaptă aceeași reacție din partea autorităților și în cazul primarului municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, care a fost și el subiectul multor dezvăluiri făcute în ultima vreme de singurul parlamentar PSD-ist sătmărean.

Cu mult timp în urmă, am scris, în mod repetat, despre abuzurile penale comise de unul dintre cei mai corupți primari din țară, liberalul de cumetrie Mihai Chirica. Și iată că, în sfârșit, după atâta timp, și după ce ieșenii au ajuns la capătul răbdării, DNA a catadicsit să-l ia de guler în mod ceva mai serios pe acest mafiot penelist, punându-l sub control judiciar, adică interzicându-i temporar să mai exercite funcția de primar.

Despre faptele penale comise de primarul din Satu Mare, Kereskenyi Gabor, am scris și mai mult, de mult timp, sesizând în mod repetat instituțiile statului - poliție, procuratură etc. Dar degeaba, se pare, fiindcă acest infractor încă nederanjat își vede în continuare de șmenurile lui bănoase și nesimțite.

Ce concluzie putem trage din această situație bizară și revoltătoare?

Sunt instituțiile statului român complice cu infractorii din UDMR?

Are DNA ochelari de cal etnic și vede doar infractorii români, în timp ce pe cei unguri îi lasă în pace, ca să fure în voie?

Domnule procuror-șef al DNA, poate răspundeți la această întrebare a multor sătmăreni. Dacă nu cumva v-a tăiat UDMR limba.

1646 vizite
Distribuie pe