Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii și țărăniștii pun piatra de temelie a Alianței pentru Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 29 Iunie 2023

Într-o conferință de presă susținută joi la sediul PNL Satu Mare, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice, Adrian Cozma, l-a avut alături pe omologul său de la Partidul Național Țărănesc – Maniu-Mihalache, Gheorghe Berinde, pentru a anunța împreună ceea ce au descris amândoi ca fiind piatra de temelie a Alianței pentru Satu Mare, cu care se pregătesc să câștige alegerile de anul viitor.

“Este o zi de mare bucurie astăzi, se întâmplă ceea ce sătmărenii aşteaptă demult, astăzi este un pas spre ceea ce sătmărenii vor pentru anul 2024 şi pentru anii următori. Astăzi punem prima cărămidă pentru ceea ce trebuie să reprezinte ‘Alianţa pentru Satu Mare’. Am avut bucuria de a semna acordul politic la nivel judeţean între PNL Satu Mare şi Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache. Nu este devreme, pentru că pregătim un program pentru Satu Mare, pe care îl vom face împreună” - a spus deputatul Adrian Cozma.

El s-a declarat mândru că această inițiativă este realizată în Anul Iuliu Maniu, declarat la nivel național în baza unei legi al cărei inițiator a fost în Parlamentul României, după ce a contribuit la reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu de la Bădăcin, alături de cei cu care s-a prezentat azi la conferința de presă.

Adrian Cozma a invitat, totodată, celelalte partide care susțin valorile naționale transmise de marii înaintași ai actualilor reprezentanți ai partidelor istorice să se alăture Alianței pentru Satu Mare, ale cărei baze au fost puse azi.

”A sosit ziua în care dăm mâna din nou, la fel cum am făcut în anii 90, într-o alianță pentru dezvoltarea județului Satu Mare, rămasă în ultimii ani mult în urma celorlalte județe din Transilvania. E timpul să aducem și Sătmarul la nivelul secolului acesta” – a declarat, la rândul său, președintele organizației județene PNȚ-MM, Gheorghe Berinde.

1027 vizite
Distribuie pe