Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, susținut de Ilie Bolojan
Florin Răchitan  - Vineri, 30 Iunie 2023

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, și-a anunțat azi candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, în cadrul unei întâlniri cu aleșii locali și președinții organizațiilor locale ale partidului pe care-l conduce la nivel județean.

El a făcut anunțul avându-l alături pe deja legendarul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, care a venit la întâlnirea ce a avut loc într-un cadru spectaculos, pe malul lacului de la Călinești-Oaș, pentru a-și arăta susținerea pentru colegul său sătmărean.

”Suntem o mare echipă și putem aduna toate energiile pentru ca anul viitor să aducem schimbarea pe care o așteaptă cei mai mulți dintre sătmăreni.

Mi-am asumat în fața colegilor din Comitetul Director Județean PNL candidatura pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare. E o mare responsabilitate și cred că vom izbândi.

Alianța pentru Satu Mare este soluția și, împreună cu toți ceilalți care își doresc o altă administrație, putem reuși.

Vedem cu toții că în Bihor s-a putut și s-a făcut în 3 ani cât au făcut alții in 30. De aceea am și ținut să-l avem invitat pe Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, care a demonstrat performanță și bună guvernare locală” – a declarat Adrian Cozma.

1467 vizite
Distribuie pe