Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liderii AUR au venit la Satu Mare pentru a-și prezenta programul de guvernare. George Simion nu a riscat să comande mâncare în orașul condus de Kereskenyi :))))
Florin Răchitan  - Sambata, 1 Iulie 2023

Caravana Alianței pentru Unirea Românilor s-a oprit și la Satu Mare, după ce a parcurs toate județele țării în campania în care sunt prezentate cele 15 capitole ale programului de guvernare cu care această formațiune politică vrea să câștige alegerile de anul viitor.

La Satu Mare au fost prezente toate numele grele ale AUR, în frunte cu președintele George Simion, președintele Consiliului Național de Conducere al partidului, Claudiu Târziu, precum și coordonatoarea campaniei, Ramona Ioana Bruynseels, dar și mai mulți vicepreședinți.

Ei au fost întâmpinați de coordonatorul regional responsabil și cu organizația sătmăreană, deputatul maramureșean Darius Pop, iar printre zecile de membri și simpatizanți locali s-a remarcat fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, care activează în ultima vreme în AUR.

În discursul său, George Simion a punctat câteva dintre temele principale propagate de AUR în spațiul public și care se regăsesc și în programul de guvernare al partidului, precum reducerea numărului parlamentarilor și al primarilor, al bugetarilor în general, asigurarea securității energetice a țării din resurse proprii, protejarea identității culturale a poporului român, renașterea satului românesc în același timp cu reindustrializarea României.

El a făcut referire și la unele aspecte locale din Satu Mare, despre care a auzit din presa națională, amintind de cazul aproape ireal al funcționarului angajat la Consiliul Județean Satu Mare, care și-a dat demisia după ce timp de o jumătate de an nu a avut nici un fel de atribuții de serviciu, adică, practic, nu a lucrat nimic pentru salariul de ”bugetar nesimțit” pe care-l încasa în fiecare lună.

De asemenea, a povestit o întâmplare la care a râs toată sala: umblând cu caravana AUR prin țară, a observat că, din lipsă de angajați români, într-un restaurant din Sibiu ciorba de burtă i-a fost servită de un chelner pakistanez, iar la Piatra Neamț a primit o salată de la un nepalez. ”Aici, la Satu Mare, nu am mâncat nimic toată ziua, fiindcă știu că primar e Kereskenyi, așa că nu mă risc” :)))))))
1114 vizite
Distribuie pe