Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Social-democratele sătmărence au participat la o conferință regională despre administrația publică locală la Bistrița
PSD Satu Mare  - Vineri, 7 Iulie 2023

În perioada 6-7 iulie, Organizația Femeilor Social-Democrate din Satu Mare a participat la lucrările Conferinței regionale “Administrația publică locală - Serviciile publice, oportunitate/necesitate pentru dezvoltarea comunității”, ce s-au desfășurat în municipiul Bistrița.

La acest eveniment, alături de președintele OFSD Satu Mare - Mariana Sălăgean, au fost prezente președintele OFSD municipiul Satu Mare - Manuela Rogoz, președintele OFSD Medieșu Aurit - Simona Por și președintele organizației județene TSD Satu Mare - Bianca Șorian.

În prezența conducerii OFSD și a unui număr însemnat de invitați de seamă, s-au identificat problemele pe care administrațiile locale le întâmpină în asigurarea serviciilor publice pentru populație, s-au discutat câteva măsuri clare, predictibile pentru dezvoltarea serviciilor publice gestionate de autoritățile publice locale, perspectivele de dezvoltarea a serviciilor publice în noul context economic, social și politic, dar și viziunea femeii asupra administrației publice locale.

La finalul evenimentului, președintele Emil Radu Moldovan, le-a prezentat Sala Polivalentă din Bistrița, TeraPlast Arena, un proiect realizat prin grija Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în valoare de 27,3 milioane de euro, cu finanțare asigurată atât de la bugetul național, cât și cel local. Ziua s-a încheiat printr-o conferință de presă desfășurată la sediul PSD Bistrița.




962 vizite
Distribuie pe