Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreni la Școala de Vară a Tineretului Social-Democrat
TSD Satu Mare  - Luni, 18 Septembrie 2023

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Școala Politică de Vară a TSD România, în binecunoscuta stațiune a tineretului, Costinești. Președintele TSD Satu Mare, Bianca Șorian, alături de o delegație formată din 20 de colegi, au reprezentat județul.

Printre invitații de onoare la cursurile școlii de vară au fost ministrul Transporturilor și Infrastructurii - Sorin Grindeanu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării - Bogdan Ivan Gruia, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse - Natalia Elena Intotero, președintele PSD Constanța - senatorul Felix Stroe, dar și alți lideri politici din cadrul Partidului Social Democrat.







Au participat cu toții la sesiuni de lucru, competiții sportive, dar și seri de socializare. Au avut loc dezbateri și seminarii pe teme precum fondurile europene, administrație publică, metode de diminuare a consumului de droguri.




La competițiile sportive, TSD Satu Mare și-a demonstrat abilitatea la tenis de masă și fotbal. Au câștigat locul 1 la concursul de tenis de masă, echipa sătmăreană fiind reprezentată prin Sorin Stănean - președintele org. municipale TSD Satu Mare și Cristian Godeny. De asemenea, la fotbal s-au clasat pe locul 4, iar titlul de golgheter a revenit tot echipei sătmărene.







935 vizite
Distribuie pe