Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
AUR are organizații în tot județul Satu Mare și se pregătește pentru alegerile de anul viitor
Florin Răchitan  - Joi, 19 Octombrie 2023

La prima conferință de presă a organizației județene Satu Mare a Alianței pentru Unirea Românilor a fost prezent nul dintre fondatorii acestei alianțe și vicepreședinte la nivel național, Marius Lulea, alături de președintele interimar al filialei sătmărene, Viorel Daniel Pop.

În discursurile lor, ei s-au referit la subiecte de actualitate la nivel național și local, precum încercările de eliminare a pensiilor speciale sau incompetența firmelor care fac lucrări publice în municipiul Satu Mare la comanda Primăriei, dar au dezvăluit detalii și despre nivelul de organizare la care se află acum și pregătirile pentru alegerile de anul viitor.

Președintele interimar Viorel Daniel Pop a declarat că AUR are deja organizații în cea mai mare parte a județului Satu Mare și are membri și simpatizanți în toate localitățile, chiar și în cele cu populație maghiară.

În ceea ce privește candidații pentru diferite funcții în administrația publică, au anunțat că aceștia vor fi desemnați pe baza votului membrilor de partid la începutul anului viitor și se bazează pe interesul crescut al sătmărenilor, care, în opinia lor, ”și-au pus mari speranțe în mișcarea AUR”.

958 vizite
Distribuie pe