Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin la Satu Mare
AUR Satu Mare  - Joi, 16 Noiembrie 2023

Caravana "Patrioți în Europa" a Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR) se va afla în data de 17 Noiembrie 2023 în județul Satu Mare. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în municipiul Satu Mare între orele 11:00 - 13:00.


AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri.

Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările.  Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă  să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European.

Vă așteptăm pe 17 Noiembrie 2023, ora 11:00, în fața Casei de Modă de pe B-dul Ion I. C. Brătianu, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a discuta despre cum putem construi un viitor mai bun pentru România.

881 vizite
Distribuie pe