Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma sancționează bătaia de joc a Primăriei față de sătmăreni de Ziua Națională
Florin Răchitan  - Sambata, 2 Decembrie 2023

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a luat atitudine față de ceea ce consideră a fi o adevărată bătaie de joc a conducerii Primăriei Satu Mare față de locuitorii orașului chiar de Ziua Națională a României.

O bună parte a participanților la evenimentele festive ce au avut loc la Monumentul Ostașului Român au fost nevoiți să asiste la program în băltoace de apă, în condițiile în care întregul platou din zona monumentului a fost inundat în urma ploii necontenite din ziua respectivă, iar Primăria, pur și simplu, nu a făcut nimic pentru a drena apa.

Așa cum au observat toți cei care au fost la fața locului, situația nu l-a împiedicat pe edilul-șef, împreună cu șleahta de politicieni din jurul său, să asiste impasibil la eveniment în singurul loc neinundat de pe platou și la adăpostul umbrelelor ținute de slugi.

Problema cu apa pluvială nu a fost singura! Din întregul municipiul Satu Mare au lipsit drapelele naționale care ar fi trebuit arborate măcar în zona centrală a orașului, dar toată lumea bănuiește de ce nu s-a întâmplat acest lucru.

Pentru comparație, Adrian Cozma a dat exemplul unor comune limitrofe municipiului Satu Mare, Odoreu și Păulești, unde steagul tricolor a fluturat pe fiecare stâlp de pe fiecare stradă, așa cum se cuvine măcar într-o singură zi a anului.

”Domnule Gabor, dumneata nu ești și nu te simți român?

E mai mult decât regretabilă atitudinea primarului Gabor și e inacceptabil ca de Ziua Națională să arăți atâta dezinteres și dispreț față de cei care participă la această sărbătoare. Pe lângă faptul că lipsesc steagurile naționale pe străzile orașului, am avut parte și de o lipsă totală de reacție în momentul în care s-au inundat arterele principale și chiar și în locul desfășurării evenimentului.

O lipsă de respect care trebuie sancționată și o vom face. Anul viitor, domnul Gabor nu va mai organiza nimic. Avem nevoie de un primar al tuturor sătmărenilor, nu al UDMR” – a subliniat Adrian Cozma.




1376 vizite
Distribuie pe
Givanescu
Sunteti niste catei nu romani cum eram noi patrioti inainte de revolutie si dupa vreo 3 ani niste,,,, ca imi vine sa va maninc de vii dar ne vom intalni pe strada satmarului si va promit ca va iau putin cite putin din voi pe cuvinte meu
2023-12-03 07:15:34
Janos
Domnu Cozma cateodata aveti dreptate dar dupa cum stiti a fost ger cateva zile si ori ce om cu mintea lucida isi da seama ca pamantul nu poate absorbi apa.
2023-12-02 19:31:13