Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma semnalează: organizatorii de la Consiliul Județean Satu Mare ”au uitat” să intoneze imnul la manifestările de Ziua Culturii Naționale
Florin Răchitan  - Marti, 16 Ianuarie 2024

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, atrage atenția asupra unui aspect ”trecut cu vederea” de organizatorii manifestărilor de Ziua Culturii Naționale ce au avut loc ieri în municipiul Satu Mare: la niciuna dintre locațiile unde s-au desfășurat asemenea manifestări în organizarea Consiliului Județean Satu Mare nu a fost intonat imnul național.

În schimb, la Carei a fost respectat acest protocol, iar evenimentul de acolo a fost organizat fără cusur, cu participarea protopopilor ortodox și greco-catolic, precum și a unui număr mare de localnici.

Meritul îi aparține, fără îndoială, directorului Direcției de Cultură Carei, Bogdan Georgescu, precum și participanților care au reprezentat diferite asociații și instituții de învățământ din oraș.

Deputatul Adrian Cozma a remarcat diferența dintre manifestările organizate cu această ocazie în cele două orașe și a dat asigurări că va avea grijă ca de anul viitor să se intoneze mai des imnul național al României la asemenea ocazii:




1434 vizite
Distribuie pe