Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma anunță o alianță electorală la Halmeu, model pentru întregul județ Satu Mare
PNL Satu Mare  - Miercuri, 17 Ianuarie 2024

Alianța electorală pe care președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, o preconizează pentru întregul județ Satu Mare are deja un model chiar la hotarul județului.

Liderul liberal i-a așezat la aceeași masă pe foștii contracandidați ai diferitelor partide din localitatea de frontieră Halmeu și cu toții au ajuns la o înțelegere, în sensul că la alegerile locale programate pentru toamna acestui an vor alcătui o listă comună de candidați și îl vor susține pentru funcția de primar pe actualul consilier local Vasile Pop.

Acesta îl va înfrunta pe candidatul UDMR, după două decenii în care votul etnic a adus comuna considerată a fi cândva fruntașă la nivelul județului Satu Mare la stadiul în care dezastrul administrativ se vede cu ochiul liber la fiecare pas.

Singurii care nu au răspuns apelului pentru crearea unei alianțe electorale au fost reprezentanții PSD, ceea ce prefigurează, de asemenea, componența principalelor tabere politice care se vor confrunta la alegerile din acest an, respectiv blaturile care se pun la cale în această perioadă.

”Comuna Halmeu are nevoie de un gospodar și o echipă de oameni dedicați comunității. UDMR a ținut pe loc o comună care altădată era fruntașă în județul Satu Mare.

Mă bucur că foștii candidați ai partidelor românești și-au dat mâna și sunt convins că mergem la victorie. Le mulțumesc tuturor și îi asigur că împreună vom face treabă bună pentru comuna Halmeu și pentru județul Satu Mare” – a declarat Adrian Cozma.




1309 vizite
Distribuie pe