Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Social-Democrații sătmăreni prezenți la sărbătoarea de Mica Unire la Satu Mare și Carei
PSD Satu Mare  - Miercuri, 24 Ianuarie 2024

Astăzi, 24 ianuarie, sărbătorim Ziua Unirii Principatelor Române, un moment important în istoria țării noastre. Această zi marchează un pas crucial în procesul de unificare a Moldovei și a Țării Românești, care a dus la formarea României moderne.

Mica Unire de la 1859 a fost celebrată azi, într-o atmosferă solemnă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și la Carei la monumentul Ostașului Necunoscut.







La eveniment au fost prezenți, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, prefectul Radu Roca, vicepreședintele Consiliului Județean, Lenuța Cornea, vicepreședintele Consiliului Județean, Oliviu Buzgău, viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan-Ilieș, directorul de cancelarie al prefectului, Radu Iancu, consilierul județean, Cătălin Filip, membri PSD, oficialități și alți reprezentanți ai societății civile sătmărene.







Cu ocazia acestei sărbători, dorim să transmitem un mesaj de respect și recunoștință față de toți cei care au luptat pentru libertatea și independența României. Le mulțumim pentru curajul și devotamentul lor și le promitem că vom continua să apărăm și să promovăm valorile și interesele naționale.












929 vizite
Distribuie pe