Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD Satu Mare pregătește două scenarii pentru alegerile locale din această vară
PSD Satu Mare  - Vineri, 23 Februarie 2024

Oarecum în replică la decizia liberalilor sătmăreni de a susține candidatura liderului lor, Adrian Cozma, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, PSD a transmis un comunicat de presă în care în care informează despre deciziile pe care le-au luat azi membrii forului de conducere al acestei formațiuni politice.

Astăzi, 23 februarie 2024, s-a desfășurat ședința Consiliului Politic Județean PSD Satu Mare. În perspectiva alegerilor europarlamentare și locale din 9 iunie, în unanimitate, membrii Consiliului Politic Județean au hotărât două variante de lucru:

  1. Susținerea unui candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.
  2. S-a ales comisia de negociere în vederea constituirii unei alianțe cu Partidul Național Liberal, cu mandatul susținerii candidaților Radu Roca și Radu Bud.

Partidul Social Democrat Satu Mare consideră că experiența celor doi prefecți înseamnă pentru Satu Mare dezvoltare, progres, legalitate, bună înțelegere și unitate între sătmăreni.

Aceasta este oferta electorală prin care organizatia județeană PSD consideră că pot fi susținute și promovate interesele sătmărenilor indiferent de etnie.

1536 vizite
Distribuie pe