Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii liberali au făcut curățenie de primăvară în toată comuna Moftin
PNL Satu Mare  - Duminica, 3 Martie 2024

Sâmbătă, 2 Martie, echipa Partidului Național Liberal Moftin și a Tineretului Național Liberal sătmărean s-au reunit într-un efort comun de a curăța și proteja mediul înconjurător, avându-l alături și pe secretarul de stat la Ministerul Mediului, sătmăreanul Cristian Valer Beseni.

Împreună, au colectat o cantitate mare de diverse deșeuri, demonstrând angajamentul lor pentru un viitor mai curat și mai sănătos pentru comunitate.

”Mulțumim tuturor celor care au participat și au făcut posibilă această acțiune de succes! Este încurajator să vedem tineri implicați și motivați să contribuie la protejarea mediului înconjurător și la dezvoltarea simțului civic, iar prezența secretarului de stat la Ministerul Mediului a adăugat o valoare specială acestei inițiative.

Continuăm să ne angajăm în astfel de inițiative și să inspirăm și alți cetățeni să se alăture eforturilor noastre pentru un mediu mai curat și o comunitate mai sănătoasă. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru implicarea voastră în această cauză importantă!” – au transmis organizatorii.

1400 vizite
Distribuie pe