Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Govor și-a depus oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 19 Aprilie 2024

După ce, în urma negocierilor intense din ultimele săptămâni nu s-a ajuns la un consens pentru susținerea unui candidat comun al unei eventuale Alianțe PSD – PNL la nivelul județului Satu Mare, președintele PSD, Mircea Govor, a fost vineri dimineața primul care și-a depus oficial candidatura pentru conducerea Consiliului Județean.

Însoțit de o echipă de susținători din formațiunea politică pe care o conduce, Mircea Govor a depus la Biroul Electoral Județean liste cu aproape 21.000 de semnături în sprijinul său, declarând că la nivel de județ au fost adunate un număr record de peste 60.000 de semnături pentru susținerea candidaților PSD la diferite funcții.

”Am depus primul dosarul de candidat și voi fi primul în urma voturilor exprimate în județ! Am o echipă foarte puternică de primari, consilieri județeni, consilieri locali, colegi bine pregătiți, colegi care vor face față tuturor cerințelor cetățenilor județului Satu Mare.

După două mandate la Consiliul Județean de vicepreședinte, am lăsat loc de bună ziua. Toți colegii mei știu, și colegii din Consiliul Județean știu ce eforturi am făcut în cele două mandate. A fost cea mai puternică dezvoltare a județului Satu Mare. A fost fără precedent. Am adus fonduri cum nu au fost niciodată în județul Satu Mare. Vom continua împreună!

 

Prezența mea în conducerea Consiliului Județean va fi 100%. Nici nu mă gândesc să nu câștigăm. Nu merg într-o luptă în care voi pierde. Partidul nostru va ieși câștigător.

Acesta e țelul meu: partidul să iasă câștigător, cetățenii județului Satu Mare să fie mulțumiți de activitatea noastră, să nu ne facem de râs, să nu venim cu minciuni și vorbe aruncate în vânt pentru că nu ne caracterizează. Îi lăsăm pe alții să o facă, să se umfle în pene, să își facă ei calcule electorale” - a declarat Mircea Govor după depunerea candidaturii.

1309 vizite
Distribuie pe