Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Buruieni ca pe pârloagă în cartierele Sătmarului
PNL Satu Mare  - Luni, 20 Mai 2024

În această perioadă, echipele de campanie ale diferitelor partide străbat Sătmarul în lung și-n lat pentru a se întâlni cu alegătorii în cartierele unde locuiesc aceștia, cu scopul de a le prezenta programele candidaților pentru mandatul următor.

Aceste acțiuni îi ajută să cunoască realitățile din fiecare colțișor al orașului ”la firul ierbii”… sau, mai degrabă, la firul buruienilor.

De o asemenea experiență au avut parte și membrii echipei PNL, care au găsit în Micro 15 (și nu numai), buruieni ca pe pârloagă, ceea ce confirmă dezinteresul actualei conduceri a Primăriei pentru locuitorii de acolo, în timp ce se concentrează numai pe investițiile grandioase și adesea inutile din zona centrală a municipiului.

Situația din Micro 15 a fost relatată de președintele Organizației de Tineret a PNL Satu Mare, Bianca Murgu:

Toți sătmărenii merită să fie respectați!

Locuitorii din cartierul Micro 15 din SatuMare, și nu numai, se confruntă cu o situație deosebit de periculoasă: trotuarele sunt complet invadate de buruieni, iar asfaltul este degradat și spart! Această problemă gravă nu doar că îngreunează circulația pietonală, dar pune în pericol siguranța tuturor locuitorilor, în special a celor mai vulnerabili.

Persoanele în vârstă și părinții cu cărucioare se confruntă cu dificultăți semnificative în traversarea acestor zone neglijate, crescând riscul de accidente și răniri.

Este de neînțeles și profund îngrijorător faptul că cei care pot să ia măsuri pentru curățarea trotuarelor și repararea asfaltului nu par să fie conștienți de gravitatea situației.

Este clar că este nevoie de o schimbare! Avem nevoie de lideri responsabili și de alegeri bune pentru Consiliul Local, astfel încât să ne asigurăm că problemele comunității noastre sunt abordate cu seriozitate și eficiență.

Solicităm cu fermitate intervenția urgentă a autorităților locale pentru a remedia această problemă. Este esențial să se ia măsuri imediate pentru curățarea, repararea și întreținerea trotuarelor, astfel încât toți locuitorii să poată circula în siguranță și confort.

Haideți să ne unim forțele și să facem ca vocea noastră să fie auzită pentru siguranța comunității noastre!




822 vizite
Distribuie pe