Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Provocare inedită lansată de Adrian Cozma: donează primul său salariu de președinte al Consiliului Județean celui care ghicește câți bani a furat UDMR din județ
Florin Răchitan  - Joi, 30 Mai 2024

Comandat de: Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Satu Mare

Executant: SC Gogreen Satu Mare SRL – portal: www.satumareonline.ro

COD mandatar financiar coordonator: 21240015

Campania electorală oferă și momente haioase, așa cum a fost cel din conferința de presă susținută joi de candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma.

El a anunțat că a luat legătura deja cu o firmă de audit și în prima zi a mandatului său de viitor președinte al Consiliului Județean va iniția un audit extern, atât la instituția pe care o s-o preia în administrare, cât și la instituțiile subordonate, cu atenție specială pentru Spitalul Județean, despre care a făcut dezvăluiri și în conferințele anterioare.

Totodată, a lansat o provocare inedită pentru toți sătmărenii: i-a invitat să scrie pe pagina sa de Facebook și să încerce să ghicească suma totală pe care a furat-o administrația UDMR din bugetul județului în ultimele două mandate.

Oferă și un premiu generos: primul său salariu de președinte al Consiliului Județean (aproape 3.000 de euro) pentru cel care ghicește suma cea mai apropiată de rezultatul auditului extern.

Un coleg din presa locală a remarcat că cel care cunoaște exact suma ar putea fi chiar actualul președinte al Consiliului Județean. ”Nici o problemă, îi oferim lui premiul, ca pe un fel de al 13-lea salar” – a încheiat Adrian Cozma, în hohotele reprezentanților presei.

582 vizite
Distribuie pe