Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Planul lui Cozma: turismul și agricultura pot fi motoare de dezvoltare locală
PNL Satu Mare  - Luni, 3 Iunie 2024

Comandat de: Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Satu Mare

Executant: SC Gogreen Satu Mare SRL – portal: www.satumareonline.ro

COD mandatar financiar coordonator: 21240015


Potențialul turistic a întregii zone trebuie valorificat. Avem Tășnad, Acâș și încă câteva locuri care pot deveni locuri căutate de orice român.

Componenta economică e cea mai important și am gândit o strategie pe termen mediu. Vom utiliza fondurile europene pentru construcția de parcuri industriale și vom face și un parc agroindustrial. Unul dintre acestea va fi la Tășnad.

Parcul industrial Tășnad poate fi o ancoră pentru atragerea de investiții. Având în vedere distanța mare a zonei față de orașele mari e necesar să avem locuri de muncă în zonă, în fiecare pol cu potential de creștere, naveta oriunde e dificilă.

Acest proiect va aduce locurile de muncă aproape de cei care locuiesc în zona și va contribui la revigorarea economică a zonei.

În același timp, vom demara proiectarea pentru un inel în jurul orașului pentru a fluidiza tot traficul din jurul orașului și pentru a crea noi oportunități de afaceri. Vom propune investitorilor parteneriate în anumite puncte din jurul orașului.

Luăm în calcul și extinderea producției de apă termală, pentru a avea în perspectivă posibilitatea de a încălzi cel puțin o parte a orașului, așa cum se întâmplă în Oradea.

Nu putem concentra totul în municipiul Satu Mare și strategia tocmai asta este, ca în fiecare zonă să creăm poli de creștere și putem face acest lucru. Și în Negrești-Oaș și în zona Carei.

485 vizite
Distribuie pe