Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Govor despre liberalii lui Adrian Cozma: gașcă de interlopi
Florin Răchitan  - Miercuri, 5 Iunie 2024

Comandat de Partidul Social Democrat - PSD Organizatia Satu Mare

Executat de GOGREEN SATU MARE SRL – portal: www.satumareonline.ro

COD mandatar financiar coordonator: 21240002


În cadrul conferinței de presă de miercuri de la sediul PSD Satu Mare, candidatul acestei formațiuni politice pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Mircea Govor, a transmis un mesaj de susținere pentru echipa de candidați ai partidului la Consiliul Local, precum și un mesaj de felicitare de Ziua Învățătorului.

Partea a doua a conferinței a fost, însă, mult mai savuroasă, liderul PSD sătmărean făcând un adevărat one-man show, în care i-a numit ”gașcă de interlopi” pe liberalii contracandidatului său Adrian Cozma, făcând referire la cazul controversat de la Sătmărel, în care un copil a fost filmat implicându-se într-o acțiune electorală a PNL, după care mama copilului a declarat că ar fi fost ”forțată” să spună că a fost de acord cu această acțiune, primind în schimb 20 de lei, pixuri și o înghețată.

Publicăm integral declarațiile lui Mircea Govor:

Dragi sătmăreni,

În calitate de președinte al organizației Partidului Social Democrat și candidat PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare, îmi exprim cu tărie sprijinul pentru colegul meu, Radu Roca, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Satu Mare. Radu este un lider dedicat, cu viziune și integritate, capabil să conducă orașul nostru către un viitor prosper și modern.

De asemenea, sunt mândru să susțin cea mai tânără echipă de consilieri locali PSD. Acești tineri sunt plini de energie, idei inovatoare și un angajament profund față de comunitatea noastră. Ei reprezintă noua generație de lideri care va aduce schimbări pozitive și va răspunde nevoilor tuturor cetățenilor.

Împreună, alături de Radu Roca și echipa noastră de consilieri locali, suntem pregătiți să transformăm Satu Mare într-un loc mai bun pentru toți. Avem planuri concrete și soluții realiste pentru dezvoltarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și creșterea calității vieții în orașul nostru.

Vă invit să ne susțineți în acest demers și să votați pentru o echipă care pune Satu Mare pe primul loc. Împreună, putem construi un viitor de succes pentru orașul nostru și pentru fiecare cetățean.

Pe 9 iunie, vă îndemn să participați la vot și să susțineți PSD pe toate buletinele de vot. Susținerea dumneavoastră în această duminică, 9 iunie, este esențială! Contăm pe sprijinul vostru!

Împreună pentru viitor - Împreună pentru dezvoltare!

DRAGI ÎNVĂȚĂTORI,

Astăzi, de Ziua Învățătorului, ne aducem aminte de rolul esențial pe care cadrele didactice îl au în dezvoltarea generațiilor viitoare. Educația este piatra de temelie a unei societăți prospere, iar dumneavoastră sunteți arhitecții acestui viitor.

În această zi specială, 5 iunie, care coincide cu data de naștere a profesorului Gheorghe Lazăr, fondatorul învățământului românesc modern, sărbătorim nu doar istoria și tradiția, ci și dedicarea și pasiunea cu care cadrele didactice își exercită profesia.

De ziua dumneavoastră, primiți urările mele sincere de sănătate, fericire, satisfacții și împliniri profesionale. Vă doresc să vă bucurați mereu de respectul și admirația pe care le meritați. Aprecierea mea este infinită, pentru că știu cât de importantă este munca dumneavoastră.

Susținerea învățătorilor este o prioritate pentru mine. Investiția în educație este misiunea mea pentru viitorul nostru comun. Mă angajez să sprijin inițiativele și politicile care vă vor asigura resursele și recunoașterea de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini misiunea nobilă.

La mulți ani tuturor dascălilor!

Mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri și pentru viitorul țării noastre.

Cu respect și apreciere,

Mircea Govor


Partidul Social Democrat nu încurajează și nu aprobă asocierea de imagine a partidelor politice cu minori. Considerăm această practică drept inadecvată și neetică, având în vedere vulnerabilitatea și protecția necesară a copiilor.

Este de condamnat faptul că contracandidatul meu la președinția Consiliului Județean Satu Mare a ales să utilizeze un minor din Sătmărel în scop electoral.

Acest gest nu doar că subminează principiile de fair-play și respect în campania electorală, dar și exploatează imaginea unui copil într-un context care ar trebui să fie strict rezervat adulților.

Facem apel la toți actorii politici să respecte drepturile minorilor și să mențină integritatea procesului electoral, concentrându-se pe idei și soluții care să aducă beneficii reale comunității. Se impune ca toți cei care au încălcat legea să fie sancționați corespunzător!

345 vizite
Distribuie pe