Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma îi acuză pe prefectul județului Satu Mare că face poliție politică
Florin Răchitan  - Vineri, 21 Iunie 2024

Adrian Cozma îl acuză pe prefectul județului Satu Mare, social-democratul Ioan Tibil, că face poliție politică și că ”îi hăituiește pe primarii care nu sunt de la PSD”.

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o vineri dimineața, deputatul liberal a declarat că ”prefectul acționează la comanda lui Govor, iar unde nu s-a votat PSD, se trimit controale”.

El a dat ca exemplu comuna Socond, fost ”fief” al PSD, acolo unde primarul liberal Nicolae Cornea-Mare a câștigat cu un scor zdrobitor alegerile din urmă cu două săptămâni. Cu o săptămână înainte de alegeri, el s-a trezit cu Corpul de Control al Prefecturii trimis să investigheze o sesizare anonimă despre presupuse nereguli în proiectul de reabilitare a unui spațiu public din centrul de comună.

După ce inspectorii Prefecturii nu au găsit nimic în neregulă, după alegeri a fost trimisă o nouă comisie de control, cu polițiști cu tot, care de data aceasta îi iau la rost pe fermierii locali în legătură cu prelungirea certificatelor de producători pe baza cărora pot să-și vândă produsele în piețe.

Asta după ce, potrivit declarațiilor lui Adrian Cozma, cel care ar trebui să fie garantul respectării legilor în județ, adică prefectul Ioan Tibil, ar fi stat toată ziua în duminica alegerilor la Bixad și ar fi făcut campanie electorală pentru câștigătoarea postului de primar, actuala vicepreședintă a Consiliului Județean Satu Mare, PSD-ista Lenuța Cornea.

În lumina acestor dezvăluiri, Adrian Cozma a anunțat că va reclama la Ministerul de Interne ceea ce consideră a fi abuzuri ale reprezentantului Guvernului în județul Satu Mare.

2976 vizite
Distribuie pe