Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parlamentul a aprobat o lege susținută de Adrian Cozma pentru înființarea unor centre regionale pentru victimele consumului de droguri
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Miercuri, 26 Iunie 2024

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind înfiinţarea unor centre de dezintoxicare şi recuperare a dependenţilor de droguri.

Proiectul de lege completează Legea nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi are ca obiect de reglementare înfiinţarea unor centre de dezintoxicare şi recuperare a dependenţilor de droguri.

Aceste centre includ măsuri de prevenire, tratament, prevenire a riscurilor şi consecinţelor asociate consumului de droguri, precum şi de reintegrare socială.

În total, vor fi înființate opt centre, câte unul în fiecare regiune a țării, astfel că cel mai apropriat centru pentru sătmăreni va fi la Cluj-Napoca.

”Astăzi, Camera Deputaților a adoptat legea pe care am inițiat-o, alături de colegii din PNL, pentru a ajuta victimele consumului de droguri să se trateze de dependeță, să se recupereze și să se reintegreze în viața socială. PNL va continua să propună și să suțină legi care să ne protejeze copiii și tinerii de toate pericolele care amenință societatea noastră: drogurile, jocurile de noroc, dependența de ecrane, de tutun sau alcool” – a declarat deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma.

2904 vizite
Distribuie pe