Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Radu Cristescu acuză ”Mafia Gunoaielor” pentru incendiul de la depozitul de deșeuri din Satu Mare
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Vineri, 12 Iulie 2024

Încep să iasă la iveală informații halucinante despre împrejurările care au provocat cel mai mare incendiu din istoria recentă a orașului Satu Mare, cel de la depozitul de deșeuri de pe strada Magnoliei, amenajat în mijlocul unei zone rezidențiale în timp ce autoritățile locale s-au făcut că ”nu văd” ce se întâmplă.

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, face dezvăluiri uluitoare despre afacerea de milioane de euro și oamenii din spatele acestora, care au pus în pericol un oraș întreg pentru interesele lor financiare coordonate de o adevărată mafie transpartinică.

Publicăm integral declarația deputatului Radu Cristescu:

Am avut ieri cel mai mare incendiu din istoria orașului Satu Mare, soldat inclusiv cu victime umane, la un depozit de 3.000 de metri pătrați, adică mai mare decât jumătate de teren de fotbal.

Ce a ars?

Vă spun eu ce nu o să auziți de la alții: a ars gunoi adus ilegal din Austria, de către o firmă maghiară cu mari probleme de funcționare legală.

De 4 ani, de când sunt parlamentar al României și deputat de Satu Mare, atrag atenția asupra caracatiței mafiote udemeriste de la nivelul Primăriei, al Consiliului Județean și al grupurilor de interese care gravitează în jurul lor, mufate puternic la banul public!

Dar, de data asta, faptele sunt extrem de grave!

Mai mulți oameni, inclusiv pompieri, au ajuns în spital după lupta cu flăcările uriașe, care au asfixiat, efectiv, orașul. Puteau fi mult mai multe victime, după un incendiu care a durat aproape o zi întreagă până a fost stins.

Firma al cărei depozit a ars, Mondorek, deținută de patroni de etnie maghiară, mai exact Nagy, Pereni și Barta Attila ( CBA ), aduce gunoi din Austria prin Vama Petea, îl descarcă în depozitul care a ars, sortează gunoiul, pe care îl duc la Doba și rețin materialele reciclabile, carton, plastic și altele!

Da, prin Punctul de trecere a frontierei de Stat, Petea !!!

În Austria, prețul de depozitare a tonei de gunoi costă între 200 și 300 de euro, iar la Doba doar 26,5 euro. Vă dați seama ce pleașcă pe capul austriecilor, care, atenție, plătesc firmei sătmărene cu bani gheață!

ATENTIE !!! Firma Mondorek nu detine autorizație pentru activități de salubrizare și nici autorizație ISU !!!

Ceea ce se întâmplă la Satu Mare devine deja o problemă de Siguranță Națională!!!

Corupția arde și ucide la Satu Mare! Trag acest semnal de alarmă în atenția Parchetului General și a SRI! Mafia transpartinică din Satu Mare, condusă de UDMR, trebuie lichidată odată pentru totdeauna!

Concluzia: asemenea ilegalități nu se pot face decât cu complicitatea autorităților!!!

2724 vizite
Distribuie pe