Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma, întrebat despre ruptura din coaliție: Urmașii lui Ion Iliescu și ai lui Dragnea nu pot proceda altfel
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Marti, 13 August 2024
Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a comentat tensiunile din coaliție, marți, la Știrile B1 TV, și susține că PSD „a adus România” într-o situație „care tinde spre dezastru”.


Întrebat cum poate fi explicată această ruptură, liberalul a spus: „Eu am prevăzut acest lucru de câteva luni și nu în mod întâmplător mi-am spus de fiecare dată părerea legat de PSD. Urmașii lui Ion Iliescu și ai lui Dragnea nu pot proceda altfel. Asta este maniera în care își respectă ei partenerii, dar, mai presus de asta, cred că cel mai important în momentul de față este situația economică în care ne-a adus Marcel Ciolacu cu măsurile de stânga”.

„Din partea noastră și din partea președintelui PNL, de fiecare dată, această conviețuire politică nepotrivită, pentru că doar o realitate a majorității din Parlament ne-a adus în această situație, nu ne-am dorit o astfel de formulă, dar sigur că de fiecare dată președintele nostru a fost onest și respectuos și de fiecare dată și-a ținut cuvântul dat în această coaliție. Nu același lucru se întâmplă din partea PSD. Vedem că astăzi situația în care ne-a adus Partidul Social Democrat și a adus România este una care tinde spre dezastru”, a adăugat deputatul PNL.

„Marcel Ciolacu, săptămâna trecută, prin atacurile pe care le-a făcut la președintele Partidului Național Liberal, nu a vrut altceva decât să distragă atenția de la dezastru, de la dezastrul care este la Spitalul Sfântul Pantelimon și dezastrul economic pe care îl lasă în urmă. Pentru că n-ați mai auzit niciun cuvânt, de exemplu, despre ceea ce înseamnă atragerea fondurilor din PNRR, acei 3,2 miliarde pe care România încă nu i-a primit și uite că se termină și anul 2024 imediat”, a mai spus Adrian Cozma.
2172 vizite
Distribuie pe