Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma a votat pentru ștergerea impozitelor la pensiile mici
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Marti, 3 Septembrie 2024

Peste 3 milioane de pensionari din țară și peste 45.000 din Satu Mare vor beneficia de proiectul PNL privind creșterea plafonului pentru neimpozitarea pensiilor de la 2.000 la 3.000 de lei.

Această măsură, propusă de parlamentarii PNL și votată de deputatul sătmărean Adrian Cozma, va crește în mod direct veniturile lunare ale pensionarilor. Proiectul a fost votat azi în Camera Deputaților, fiind camera decizională, astfel a fost îndeplinit și cel mai important pas înainte ca legea să intre în vigoare din 1 Octombrie.

Reforma sistemului de pensii, inițiată de PNL, mai are două obiective mari: recalcularea și indexarea pensiilor, toate finanțate din fonduri europene. Aceasta este cea mai mare reformă a sistemului de pensii din România, bazele fiind puse în 2021, cu PNL la guvernare.

”Am votat și am susținut alături de colegii mei din PNL neimpozitarea pensiilor de până la 3.000 lei. Reforma pensiilor a fost începută și finalizată prin munca și eforturile PNL, iar legea adoptată astăzi de Parlament va îmbunătăți viața tuturor pensionarilor, în special a celor cu pensii mai mici. Votul de astăzi este o dovadă în plus că numai PNL susține reformele adevărate și numai PNL contribuie în mod real la bunăstarea românilor” – a declarat Adrian Cozma.

1556 vizite
Distribuie pe