Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În ciuda zvonurilor, Cristian Diaconescu nu se retrage din cursa pentru alegerile prezidențiale
SM Online  - Marti, 24 Septembrie 2024

Un zvon politic cum că fostul ministru Cristian Diaconescu ar urma să se retragă din cursa pentru prezidențială și să se înscrie în PNL a stârnit rumoare în ultimele zile. Luni, însă, a venit o reacție oficială în acest sens: Diaconescu nu se retrage.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, dorim să clarificăm ferm că domnul Cristian Diaconescu nu se retrage din cursa pentru alegerile prezidențiale. Aceste zvonuri sunt complet nefondate și nu reflectă realitatea. Domnul Cristian Diaconescu rămâne pe deplin angajat în această competiție electorală.

În prezent, peste 2.000 de voluntari din întreaga țară depun eforturi constante pentru a face posibilă această candidatură și pentru a aduce în atenția publicului viziunea și valorile pe care domnul Diaconescu le promovează. Orice încercare de dezinformare sau de creare a unor incertitudini nu face decât să submineze acest efort colectiv și să afecteze spiritul de mobilizare al celor implicați”, anunță biroul de presă al lui Diaconescu.

„Îi încurajăm pe toți susținătorii noștri să rămână fermi și să continue activitatea, având încredere în campania noastră și în angajamentul ferm al domnului Cristian Diaconescu de a aduce schimbările necesare pentru viitorul României.

Totodată, dorim să invităm toți contracandidații la o serie de dezbateri publice pe tema prerogativelor constituționale ale președintelui României. Considerăm că este esențial ca această competiție electorală să se desfășoare într-un cadru transparent și corect, în care să primeze ideile și soluțiile, nu manipularea și dezinformarea.

Ne dorim ca publicul să fie informat obiectiv, iar prin dezbateri deschise și oneste să contribuim la consolidarea unei democrații autentice”, se arată în comunicat.

1428 vizite
Distribuie pe
Pantazi Vasile
Singur contra tuturor!!!
2024-09-24 15:00:50
Ven Silvia
Pentru ce trebuie votat acest domn si nu unul dintre cei candidati? Va rog sa ma convingeti prin argumente.!
2024-09-24 14:25:28