Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Seniorii liberali sătmăreni au participat la Școala Politică de Toamnă de la Predeal
PNL Satu Mare  - Sambata, 5 Octombrie 2024

Zilele trecute, o delegație a Organizației Seniorilor Liberali din Satu Mare a participat la Școala Politică de Toamnă, organizată la Predeal.

La acest eveniment important au fost prezenți membri ai Guvernului României, printre care ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, și ministrul Culturii, Raluca Turcan. De asemenea, evenimentul l-a avut ca invitat pe Nicolae Ciucă, candidatul la președinția României.

Din partea Organizației Seniorilor Liberali Satu Mare au participat Radu Negrea, Gheorghe Bunea și președintele Alexandru Horvat, care au reprezentat cu onoare județul nostru la discuțiile legate de rolul seniorilor în societate după pensionare.

Rolul Seniorilor în Societate

În cadrul evenimentului, una dintre temele centrale a fost implicarea seniorilor în diferite structuri ale societății, subliniindu-se faptul că aceștia continuă să ofere un aport valoros chiar și la vârste avansate. Seniorii au un rol crucial în menținerea echilibrului în comunitățile locale și au demonstrat că și după retragerea din activitatea profesională pot contribui cu experiență, responsabilitate și expertiză.

Implicarea Seniorilor Liberali în Campaniile Electorale

Seniorii liberali au jucat un rol important în campaniile electorale anterioare și vor continua să fie o componentă vitală în cele viitoare. De-a lungul timpului, un procent semnificativ dintre aceștia au fost aleși ca primari, consilieri locali și județeni, ceea ce reflectă încrederea pe care comunitățile locale o au în experiența și competența seniorilor. Această implicare activă este un exemplu de dedicare civică și o sursă de inspirație pentru generațiile tinere.

”Organizația Seniorilor Liberali din Satu Mare rămâne angajată în susținerea activităților care valorifică experiența și implicarea seniorilor în viața politică și socială a județului, în continuarea dezvoltării comunității noastre” – transmite președintele Alexandru Horvat.

870 vizite
Distribuie pe