Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihai Tudose critică incoerența discursului liberal în contextul deciziei CCR
PSD Satu Mare  - Duminica, 6 Octombrie 2024

Europarlamentarul Mihai Tudose aduce în atenție o problemă de fond legată de lipsa de coerență și responsabilitate politică din partea liderilor PNL, în special a lui Alexandru Muraru.

Tudose reamintește că, în mai 2023, Alexandru Muraru a inițiat un demers controversat pentru scoaterea partidului AUR în afara legii, prezentându-l ca pe o măsură democratică. PSD, prin președintele Marcel Ciolacu, a condamnat ferm această inițiativă, apărând valorile fundamentale ale democrației.

Astăzi, în urma unei decizii intens discutate a Curții Constituționale, același Alexandru Muraru acuză PSD de subminarea democrației, ignorând propriile acțiuni din trecut. Mihai Tudose subliniază lipsa de consecvență a discursului liberal și ridică întrebări serioase cu privire la direcția în care se îndreaptă PNL, dar și la incapacitatea acestora de a-și asuma eșecurile.

„Amnezie sau disperare?” se întreabă Mihai Tudose, aducând în atenție multiplele greșeli ale PNL, începând cu perioada pandemiei și continuând cu gestionarea defectuoasă a crizei energetice. El avertizează că PNL nu poate continua să arunce vina asupra PSD pentru eșecurile proprii, căci acestea sunt consecințele unor decizii politice greșite și ale unor strategii prost gestionate.

Atacurile constante ale PNL nu sunt doar nefondate, ci amenință sănătatea democrației românești. „PSD nu este de vină pentru problemele voastre”, afirmă Mihai Tudose, subliniind că soluțiile trebuie să provină din responsabilitate politică și dialog democratic, nu din amnezie sau manipularea realității.

901 vizite
Distribuie pe