Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sorin Grindeanu: decizia CCR trebuie să fie clară, iar atacurile electorale ale dreptei nu sunt credibile
PSD Satu Mare  - Duminica, 6 Octombrie 2024

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a subliniat necesitatea ca decizia Curții Constituționale a României (CCR) privind candidatura Dianei Șoșoacă să fie motivată cu claritate juridică, astfel încât opinia publică să poată înțelege pe deplin fundamentele acesteia.

Grindeanu a atras atenția asupra faptului că reacțiile unor lideri politici, care încearcă să exploateze această situație pentru a-și crea avantaje electorale, nu sunt în slujba interesului public, ci urmăresc doar câștiguri personale.

„Prim-ministrul Marcel Ciolacu a dovedit în repetate rânduri că înțelege și respectă profund regulile democratice,” a declarat Grindeanu. El a subliniat că, în contextul stabilirii datei alegerilor prezidențiale, premierul Ciolacu a avut discuții oficiale cu Diana Șoșoacă, chiar dacă acest gest a fost întâmpinat cu critici de la cei care continuă să vadă conspirații peste tot.

Grindeanu a reamintit că Marcel Ciolacu a refuzat să excludă partidul condus de Diana Șoșoacă din competiția electorală, așa cum solicitau aceiași lideri politici ai dreptei care astăzi pretind că o apără. În realitate, aceștia nu fac altceva decât să încerce să preia o parte din capitalul politic pe care Diana Șoșoacă l-a acumulat.

„Este ironic faptul că, după ce Diana Șoșoacă a devenit europarlamentar, aceiași lideri de dreapta acuzau PSD și pe Marcel Ciolacu că ar fi ajutat-o să ajungă în Parlamentul European,” a continuat Grindeanu. Astfel, el subliniază că reacțiile de astăzi ale acestor lideri nu sunt deloc credibile, ci reprezintă atacuri pur electorale, fără fundament real.

Această poziție reafirmă angajamentul PSD față de respectarea democrației și de asigurarea unui proces electoral transparent și echitabil, fără ingerințe politice care să manipuleze opinia publică pentru câștiguri de moment.

967 vizite
Distribuie pe