Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campioana Monica Iagăr și jurnalistul Victor Constantinovici deschid lista candidaților AUR Satu Mare pentru Parlament
Florin Răchitan  - Miercuri, 16 Octombrie 2024

Surprize plăcute pe lista candidaților Organizației Județene Satu Mare a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru alegerile parlamentare din 1 Decembrie: pe primul loc (considerat eligibil în actualul context politic) pe lista pentru Camera Deputaților este multipla campioană la atletism Monica Iagăr, originară din Maramureș, iar în fruntea listei pentru Senat a fost desemnat jurnalistul Victor Constantinovici, cunoscut tuturor sătmărenilor după o carieră remarcabilă în presa locală.

Candidații au fost prezentați miercuri, în cadrul unei scurte conferințe de presă desfășurată în atmosferă foarte amicală, așa cum era de așteptat.

Oficiile de gazdă i-au revenit chiar lui Victor Constantinovici, secondat de colegii săi candidați Narcis Miclea și Sorin Iancu, care au subliniat că selecția candidaților s-a făcut pe baza unor interviuri riguroase și s-a ținut cont și de reprezentarea în mod egal a tuturor regiunilor județului Satu Mare.

Monica Iagăr s-a angajat ca, la fel cum a adus de nenumărate ori aurul pentru România la competițiile internaționale, să reprezinte cu aceeași combativitate și onoare comunitatea sătmăreană în forul legislativ al țării.

”Pentru mine este o onoare să reprezint de pe poziția întâi partidul AUR. (…) Sunt sportiva de aur în partidul AUR și voi duce, exact cum am dus drapelul României pe cea mai înaltă culme în sportul românesc, așa voi duce și voi transmite mesajul domnului președinte George Simion pentru 24 Noiembrie, primul tur de alegeri a președintelui și, cu siguranță, pe 8 Decembrie, când vom fi câștigători” - a declarat Monica Iagăr.

Lista AUR Satu Mare pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaților:

  1. Iagăr Monica;
  2. Iancu Sorin;
  3. Piț Daniel;
  4. Pop Viorel;
  5. Sălăjean Natalia;
  6. Frenți Daniel;
  7. Husti Ana.

Senatul României:

  1. Victor Constantinovici;
  2. Miclea Narcis;
  3. Morar Ancuța;
  4. Bocuțiu Daniel.
846 vizite
Distribuie pe