Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma în mijlocul comunității din Drăgușeni
PNL Satu Mare  - Luni, 21 Octombrie 2024

Deputatul PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a participat duminică, în frumoasa comunitate din Drăgușeni, alături de locuitori, la Sfânta Liturghie. După încheierea slujbei, a avut o întâlnire cu cetățenii la căminul cultural, unde au discutat despre problemele acestei colectivități.

Din păcate, sunt câteva neajunsuri care țin pe loc dezvoltarea comunității și față de a căror nerezolvare cetățenii au ținut să-și exprime nemulțumirea: căminul cultural, care se află într-o stare deplorabilă și nefuncțională (vedeți și în poze); lipsa unui dispensar, ceea ce limitează accesul oamenilor la servicii medicale de bază; lipsa stațiilor de autobuz, situație care îi determină pe vârstnici, copii și persoanele cu dizabilități să depună un efort considerabil pentru a ajunge la singura stație de autobuz care există; lipsa unei rețele de gaze naturale etc.

Sunt apreciate rezultatele pozitive înregistrate, totuși, la nivelul localității, cum ar fi extinderea sistemului de apă și canalizare, prin Programul Național “Anghel Saligny”.

Se poate, totuși, mai mult! Consilierii Partidului Național Liberal și-au exprimat interesul de a pune umărul la treabă alături de ceilalți aleși locali, pentru a aduce starea comunei la un nivel superior de dezvoltare și cu asigurarea tuturor serviciilor de bază necesare cetățenilor.













”Nu mai putem permite să avem discrepanțe majore între localitățile din Satu Mare! Nu mai putem avea comunități marginalizate în județ! Trebuie ca toți sătmărenii să aibă acces egal la servicii sanitare, apă curentă, educație, mijloace de transport, gaze și electricitate, servicii culturale și tot ce ține de asigurarea unui trai decent. În speranța unei colaborări viitoare în interesul tuturor cetățenilor comunei, urez mult succes în activitate celor care vor fi la cârma localității în următorii 4 ani! Nu uitați că Partidul Național Liberal vă sprijină cu tot ce este necesar pentru creșterea bunăstării comunității” – a transmis Adrian Cozma.

403 vizite
Distribuie pe