Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăria Doba, condusă pentru prima dată de o femeie liberală
PNL Satu Mare  - Marti, 22 Octombrie 2024

PNL Satu Mare anunță cu mândrie că, cel puțin în următorii patru ani, la conducerea comunei Doba va fi o femeie, în premieră.

Este vorba despre Narcisa Pataki, de profesie contabil-statistician și consilier local în perioada 2020-2024, care s-a remarcat prin ambiție, perseverență, sinceritate și prin dorința de confirmare în politica locală.

”Ne bucurăm din suflet că promisiunile de campanie, care vizează soluții de îmbunătățire a nivelului de trai al localnicilor, au câștigat încrederea acestora și i-a determinat să-i încredințeze mandatul lor de reprezentare!

În viitor ne vom lupta și mai mult pentru a asigura o prezență cât mai mare a femeilor în politica românească, pentru că ele sunt la fel de angajate și responsabile în gestionarea treburilor administrative și luarea celor mai potrivite decizii pentru cei din jur și pentru comunitate.

Este momentul să apreciem performanța și să ridicăm cota de reprezentare a femeilor în cadrul partidelor politice din România! Trebuie să încercăm să motivăm femeile să-și croiască un drum în politică, să devină mai vizibile, să ocupe poziții de putere și să candideze” – a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, la ceremonia de investire în funcția de primar a Narcisei Pataki.

289 vizite
Distribuie pe