Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Partidul Poporului strânge semnături pentru un nume nou
Ioana Gavrău  - Vineri, 8 Aprilie 2011
Reprezentanții locali ai Partidului Poparului au susținut vineri o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat că formațiunea politică a lui Dan Diaconescu își schimbă numele. Au nevoie de cel puțin 20.000 de semnături, Sătmarul contribuind în acest sens cu aproximativ 1500. Liderii politici speră ca până în 15 iunie partidul să intre în legalitate.


Dorin Pop, președintele Organizației Județene a Partidului Poporului, a declarat că s-a încercat stoparea formațiunii politice care este în plină ascensiune. Acesta a menționat în cadrul unei conferinței de presă că a apărut pe piață un nou partid politic, Partidul Popular, o formațiune care încearcă să inducă oamenii în eroare.

Acest partid politic vrea să creeze confuzie în rândul populației. S-a introdus o acțiune în instanță, însă ne-a fost respinsă, motiv pentru care am apelat la CEDO“, a spus Dorin Pop.

Pentru a fi siguri că oamenii nu pun greșit ștampila, conducerea partidului a hotărât să schimbe denumirea partidului. Acesta se va numi Partidul Poporului Dan Diaconescu PPDD .

O treime dintre membri au fost de acord cu această nouă denumire, nume care recunoaște totodată meritele lui Dan Diaconescu. În momentul de față se strâng semnături pentru a-l putea înregistra în registrul partidelor politice. Din Satu Mare se vor trimite cel puțin 1500 de semnături“, a spus Dorin Pop.

În județ există deja 34 de filiale, iar numărul membrilor a ajuns la 1233. Colegiul care are cea mai mare putere în momentul de față este cel din Oaș, urmat de Codru. De asemenea, foarte multe persoane care au făcut parte din partidul aflat la guvernare sunt în tratative pentru a intra în formațiunea politică a lui Dan Diaconescu.

Cel puțin 20 de persoane din PDL au venit la noi. Mai mult, există o întreagă organizație a PNL-ului care dorește să ni se alăture. În momentul de față suntem în tratative“, a mai spus Dorin Pop.

Noi membri


Tot în cadrul conferinței de presă au fost prezentatate cele mai noi membre ale partidului. Ana Adela Deac a fost numită secretarul general al partidului și Marcela Lupșea este noul purtător de cuvânt. De asemenea, Vasile Sima a fost numit vicepreședinte al Organizației Municipale a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Angela Pop, tot vicepreședinte, iar Darius Sabău a fost numit vicepreședinte al Organizației de Tineret.

Vor să reducă TVA-ul la 10 %

În cadrul întâlnirii pe care au avut-o la nivel central, conducerea partidului a trasat măsurile pe care vor să le adopte în planul de guvernare. PPDD vrea să reducă TVA-ul la 10%, iar plata lui la buget să se facă în momentul încasării. Totodată se dorește desființarea impozitului pe profit, sprijinirea industriei românești și stimularea producției interne.

În data de 2 iulie, Dan Diaconescu va veni la Satu Mare pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții din județ.
2420 vizite
Distribuie pe