Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crin – „Voi fi ultimul preşedinte, apoi va fi monarhie constituţională”
Florin Răchitan  - Joi, 5 Mai 2011

Aflat joi dimineaţa la Satu Mare într-o vizită scurtă, în drum spre Baia Mare, unde participă la conferinţa de alegeri a conducerii Organizaţiei Judeţene Maramureş, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a făcut o remarcă mai în glumă, mai în serios, la conferinţa de presă.


 

El a lăsat să se înţeleagă că se pregăteşte să devină ultimul preşedinte al României, după care se va introduce monarhia constituţională ca sistem de conducere a statului, stârnind rumoare în rândul celor prezenţi în sediul PNL Satu Mare.

 

Trecând apoi la o abordare mai serioasă a chestiunilor politice, Crin Antonescu a precizat că a ţinut să treacă pe la Satu Mare pentru susţine iniţiativa conducerii Uniunii Social-Liberale de aici de a lansa, printre primele din ţară, la mijlocul lunii mai, sondajul de opinie pe baza căruia vor fi desemnaţi candidaţii comuni ai celor trei partide membre ale USL pentru conducerile Primăriei şi Consiliului Judeţean Satu Mare.


 

După ce PSD-ul a anunţat mai multe nume de potenţiali candidaţi pentru Primărie, liberalii au rămas la unul singur, aşa cum era de aşteptat de mai demult: Adrian Ştef. Numele lui va fi înscris, alături de candidatul PSD, pe formularele sondajului de opinie comandat la Gallup, sătmărenii urmând să decidă pe cine doresc să susţină în campania electorală de anul viitor.

 

De-altfel, Crin Antonescu a apreciat că USL funcţionează fără probleme la Satu Mare şi şi-a exprimat convingerea că nu va fi nevoie de un arbitraj central pentru desemnarea candidaţilor  pentru Primărie şi Consiliul Judeţean, liderii sătmăreni ai partidelor membre urmând să se înţeleagă în acest sens la nivel local.


 

„Am demonstrat că îndoiala unora în legătură cu dificultatea punerii cap la cap a unor doctrine şi mentalităţi diferite nu este justificată, iar în următoarea perioadă trebuie să facem ca această construcţie – USL – să devină una coerentă şi eficientă, aşa cum nu este actuala putere” – a declarat preşedintele PNL.

3376 vizite
Distribuie pe