Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Partidul Poporului Dan Diaconescu are planuri mari
Florin Răchitan  - Miercuri, 21 Septembrie 2011

Conducerea filialei sătmărene a Partidului Popular Dan Diaconescu a susţinut miercuri prima conferinţă de presă de la înscrierea oficială a acestei formaţiuni politice în rândul partidelor româneşti, în urma unei sentinţe definitive a Curţii de Apel Bucureşti.

Membrii partidului condus de patronul OTV au planuri mari şi în judeţul Satu Mare şi sunt convinşi că reprezintă o alternativă viabilă pentru alegători.

 

Într-o atmosferă oarecum bizară, ce amintea de şedinţele cu cadrele de nădejde de partid de dinainte de 1989, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PPDD, Dorin Pop, cel al Organizaţiei Municipale Satu Mare, Petru Ardelean, şi cel al Organizaţiei de Femei a partidului, Agnes Pop, au prezentat în linii mari programul acestei formaţiuni politice, făcând referiri, de-a valma, la arhicunoscutele probleme cu drumurile, ştrandul, al treilea pod peste Someş şi Articolul I din Constituţia României, moment în care au ţinut să precizeze că la Beltiug au un preşedinte de organizaţie locală de etnie romă.

 

Deocamdată, prioritatea partidului este înfiinţarea unor organizaţii locale şi în zonele în care această formaţiune nu este prezentă, pentru a completa numărul celor 36 organizaţii existente deja, cu peste 1.300 membri înscrişi.

Preşedintele Dorin Marian a precizat că în ultima vreme au primit adeziuni de la foşti membri ai tuturor partidelor româneşti importante pe scena politică a judeţului şi sunt deschişi în continuare la cooptarea unor asemenea membri.

 

În ceea ce priveşte scopurile şi strategiile electorale, Dorin Marian a declarat că deocamdată nu au stabilit un scor pe care să-l obţină în judeţul Satu Mare la numărul de voturi, dar speră să „trezească populaţia”, oferind o alternativă viabilă la alegerile următoare.

1781 vizite
Distribuie pe