Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vasile Blaga a venit să pregătească PD-L Satu Mare pentru alegeri
Florin Răchitan  - Duminica, 19 Februarie 2012

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, fost secretar general al Partidului Democrat-Liberal, s-a aflat vineri şi sâmbătă la Satu Mare, unde a participat la şedinţele Biroului Permanent Judeţean şi al celui Municipal al acestei formaţiuni politice.

Potrivit declaraţiilor sale de la conferinţa de presă de sâmbătă, a discutat cu membrii sătmăreni ai partidului strategiile pentru alegerile locale şi parlamentare din acest an.

 

Vasile Blaga şi-a exprimat încrederea că sătmărenii îi vor vota din nou pe primarii şi consilierii democrat-liberali la alegerile locale, iar la cele parlamentare este sigur că partidul său va obţine un procent „care începe cu cifra 3”.

 

În ceea ce priveşte candidaţii, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare PD-L, Ioan Holdiş, a anunţat că în această perioadă se realizează un sondaj de opinie în rândul sătmărenilor, pentru ca partidul să aleagă între cei trei posibili candidaţi pentru Primăria Satu Mare şi cei doi potenţiali candidaţi pentru Consiliul Judeţean.

 

Holdiş a refuzat să specifice numele potenţialilor candidaţi, confirmând doar că actualul prefect Radu Giurcă e în cărţi pentru şefia Consiliului Judeţean. De asemenea, preşedintele PD-L Satu Mare a infirmat zvonurile privind o eventuală alianţă la nivel local cu USL pentru a susţine candidatul acestei formaţiuni la Primăria Satu Mare, insistând pe ideea că PD-L va avea candidat propriu, iar numele său va fi cunoscut peste aproximativ două săptămâni, după aflarea rezultatelor sondajului de opinie.

 

Referitor la şansele pe care le au candidaţii PD-L pentru a câştiga posturile de conducere ale Primăriei şi Consiliului Judeţean Satu Mare, Vasile Blaga a afirmat că acestea sunt egale cu cele ale candidaţilor celorlalte partide participante la bătălia electorală.

2084 vizite
Distribuie pe