Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD-iştii au „deranjat” video-conferinţa Ministerului de Interne
Florin Răchitan  - Marti, 28 Februarie 2012

Ora de începere a celui de-al doilea protest din seria planificată de PSD în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare a coincis cu cea în care s-a desfăşurat videoconferinţa Ministerului Administraţiei şi Internelor, ceea ce înseamnă că şefii structurilor militarizate adunaţi în sala de şedinţe a Prefecturii au ascultat „live” toate scandările protestatarilor.

 

„Am considerat că e momentul potrivit să ne audă elita portocalie din judeţ şi din capitală, de aceea am renunţat azi la discursuri şi ne limităm numai la scandări. Mâine voi prezenta dezvăluiri despre abuzurile, faptele de corupţie şi contrabandă ale prefectului Radu Giurcă şi ale marionetelor sale, directori în diverse instituţii publice” – a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Social-Democrat, Valer Marian.

 

Protestul s-a desfăşurat la fel ca în celelalte zile, cu momente muzicale asigurate de folkistul Octavian Bud şi cu săriturile „împrumutate” de la galeriile echipelor de fotbal, cu lozinca adaptată la împrejurările politice: „Cine nu sare / Nu vrea schimbare”!



 

Un moment mai spectaculos a fost cel în care un tânăr în uniformă cheguevaristă a „călcat” peste marionetele reprezentându-i pe preşedintele Traian Băsescu şi fostul ministru Elena Udrea.

 

Miercuri urmează două „reprize” de proteste în Centrul Nou: de la ora 15 sindicaliştii de la Cartel Alfa pichetează Prefectura, după care „vor preda ştafeta” PSD-iştilor, de la ora 16.

2340 vizite
Distribuie pe