Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liderii PD-L mizează pe ruperea USL
Florin Răchitan  - Vineri, 2 Martie 2012

Într-o conferinţă de presă susţinută vineri dimineaţa la sediul Partidului Democrat-Liberal din Satu Mare, preşedintele organizaţiei municipale a acestei formaţiuni politice, Nicolae Şuta, şi preşedintele organizaţiei municipale de femei, Laura Bota, au declarat că se aşteaptă ca Uniunea Social-Liberală să se destrame în judeţul Satu Mare până la alegerile locale.

 

„Primul semnal al ruperii acestei alianţe este faptul că liberalii se feresc să participe la aşa-zisele mitinguri organizate de PSD şi considerăm că, oricum, PNL fiind un partid de dreapta, nu are ce căuta într-o asemenea combinaţie” – a declarat Nicolae Şuta.

 

El a afirmat că PD-L are „opţiunile deschise”, iar liderii locali sunt dispuşi să discute cu orice partid, inclusiv PSD, pentru eventuale alianţe electorale.

„Sunt oameni de valoare în fiecare partid, eu personal am prieteni membri ai diferitelor formaţiuni politice, cu care ţin legătura şi comunicăm civilizat. Tocmai de aceea mă îngrijorează nivelul alarmant la care a ajuns în ultima vreme violenţa verbală şi chiar fizică pe scena politică sătmăreană, din cauza ieşirilor deplasate şi fără discernământ ale senatorului Valer Marian” – a adăugat Nicolae Şuta.

 

El l-a invitat pe preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, senatorul Valer Marian, să facă publice toate dovezile pe care susţine că le are împotriva liderilor PD-L şi să lase Justiţia să-şi facă datoria în fiecare caz.

 

Referindu-se chiar la problemele soţului ei, ce ţin de competenţa Justiţiei, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PD-L, Laura Bota, a declarat că acestea nu o afectează şi că nu doreşte să discute mai mult despre acest caz, insistând asupra prezumţiei de nevinovăţie.

De asemenea a afirmat că, deşi numele ei a apărut în dosar pentru fapte ce s-au prescris între timp, ea nu a fost anchetată şi nu consideră că ar trebui să-şi dea demisia din funcţia politică.

1632 vizite
Distribuie pe