Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii PDL-işti: „Avem cea mai destructivă Opoziţie"!
Florin Răchitan  - Vineri, 9 Martie 2012

La conferinţa de presă susţinută vineri la amiază de trei lideri ai tineretului democrat-liberal din Satu Mare au fost abordate mai mult teme de interes naţional, dar organizatorii au făcut referiri şi la câteva aspecte din actualitatea politică locală, aceştia declarând că „Avem cea mai destructivă Opoziţie din ’90 încoace”!

 

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a Partidului Democrat-Liberal, Adrian Cozma, a lăudat măsurile drastice de austeritate luate de Guvernul Boc, considerând că datorită acestora România nu este în situaţia disperată a Ungariei, de exemplu, unde TVA-ul tocmai a fost majorat la 27%, în timp ce alte state europene au început deja să preia modelul românesc de rezolvare a crizei.

 

Tânărul avocat consideră regretabil gestul liberalilor de a nu susţine Tratatul Fiscal European, semnat recent de România împreună cu celelalte ţări din UE, şi susţine că prin acest gest PNL şi-a pierdut identitatea de partid de dreapta.

 

Pe un ton uşor ironic, Adrian Cozma a declarat că greva parlamentară a Opoziţiei a demonstrat că administrarea ţării poate să funcţioneze şi fără ei, aceştia nefăcând altceva decât să vină în întâmpinarea dorinţei exprimate de români prin referendum cu privire la reducerea numărului parlamentarilor şi funcţionarea unui parlament unicameral.

 

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a PD-L, Florin Ciote, este de părere că procentul mic al şomajului din România, 7,2% faţă de media europeană de peste 10% se datorează tot măsurilor luate Guvernul Boc, dar şi investiţiilor străine încurajate de Guvernul Ungureanu.

 

Vicepreşedintele Biroului Permanent Judeţean al PD-L, Elena Marian, şi-a exprimat opinia potrivit căreia liberalii şi social-democraţii nu se vor putea înţelege în împărţirea candidaturilor pentru funcţiile importante, fiindcă sunt cu toţii însetaţi de putere şi duc o luptă meschină unii cu alţii.

 

Referindu-se la problemele locale, Adrian Cozma a catalogat acţiunile PSD ca fiind „mascaradă”, invitându-i pe reprezentanţii Opoziţiei să prezinte propuneri concrete, nu doar solicitări ale demisiilor unora sau altora din funcţii.

1289 vizite
Distribuie pe