Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
TSD Satu Mare cere stoparea Mafiei Portocalii
Florin Răchitan  - Joi, 15 Martie 2012

„Cei de la PD-L şi-ar da şi sediul partidului, numai să mai rămână încă o lună la guvernare”! Aşa şi-a început discursul preşedintele Organizaţiei Judeţene a Tineretului Social-Democrat Satu Mare, Ciprian Ardelean, în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o joi împreună cu alţi colegi din organizaţie.

 

El s-a referit la uşurinţa cu care PD-L a cedat în faţa pretenţiilor UDMR pentru înfiinţarea unei secţii maghiare la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, anunţând totodată că Uniunea Social-Liberală va ataca în contencios administrativ Hotărârea de Guvern prin care va fi pusă în practică această scindare a respectivei instituţii de învăţământ superior.

 

„Oamenii trebuie să ştie că nu doar UDMR doreşte separatism pe criterii etnice, ci şi PD-L, prin disponibilitatea de care dă dovadă pentru a face jocurile liderilor UDMR, care se vor putea lăuda, astfel, în faţa propriilor alegători cu asemenea realizări îndoielnice. Noi credem, însă, că această decizie afectează în mod negativ şi interesele studenţilor de naţionalitate maghiară, nu degeaba la acţiunile de protest din această săptămână au participat şi etnici maghiari, care nu vor să se izoleze de colegii lor români” – a subliniat Ciprian Ardelean.

 

Abordând problema anunţatelor reîntregiri ale salariilor bugetarilor la nivelul din anul 2010, preşedintele TSD Satu Mare este de părere că aceasta se poate face concomitent cu reducerea CAS-ului, cu condiţia stopării evaziunii şi hoţiei patronate de PD-L.

 

„Cerem Guvernului să oprească maşina de furat a PDL-ului şi să pună stavilă Mafiei Portocalii” – a încheiat Ciprian Ardelean.

1579 vizite
Distribuie pe