Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
USL inaugurează “Cafeneaua publică” la Negreşti-Oaş
USL Negreşti-Oaş  - Luni, 14 Mai 2012

Uniunea Social Liberală inaugurează, marţi, la ora 18, la Negreşti-Oaş, ”Cafeneaua publică”, un loc în care negreştenii vor putea participa la dezbateri punctuale legate de problemele cu care se confruntă şi de strategia de dezvoltare a oraşului pe termen scurt, mediu şi lung.

 

„Cafeneaua publică” va fi deschisă dezbaterilor în fiecare zi de marţi şi vineri, între orele 18- 20, la sediul de campanie al USL din centrul oraşului Negreşti-Oaş, de pe strada Unirii nr. 40.

 

“Sediul nostru este deschis tot timpul cetăţenilor, în fiecare oră intră cineva la noi să ne salute sau să ne întrebe diverse lucruri despre proiectele noastre. Prin inaugurarea Cafenelei publice vrem să creăm dezbateri publice serioase, pe diverse teme, cu profesorii, cu medicii, cu oamenii de cultură, cu oamenii de afaceri şi cu toţi cetăţenii interesaţi de proiectele noastre. În perioada următoare vom organiza şi o dezbatere mai amplă despre viziunea de dezvoltare a Negreştiului pe termen lung” - a declarat Aurelia Fedorca – preşedinte al PSD Negreşti-Oaş şi  candidatul USL la primăria acestui oraş.

 

Având în vedere că marţi, 15 mai, sărbătorim Ziua Internaţională Familiei, tema primei sesiuni a Cafenelei publice va avea în centru familia şi reîntregirea familiilor negreştenilor. Ne propunem să găsim soluţii în problema copiilor lăsaţi singuri acasă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate.

 

La eveniment vor participa personalităţi din Negreşti-Oaş, profesori, psihiatri, tineri, femei şi bătrâni şi sunt aşteptaţi toţi cei care vor să-şi vadă familiile unite.

1253 vizite
Distribuie pe