Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aurelia Fedorca este primarul tuturor negreştenilor
USL Negreşti-Oaş  - Marti, 12 Iunie 2012

Dragii mei negreşteni, vă mulţumesc pentru încrederea acordată! Vă mulţumesc celor care m-aţi votat pentru încredere şi celor care aţi avut altă opţiune pentru că v-aţi prezentat la vot. Votul dumneavoastră mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp să pun în practică toate proiectele pe care mi le-am asumat. 

 

Vreau să vă asigur că ne vom ţine de cuvânt, că uşa mea va fi mereu deschisă şi că veţi avea în mine un partener pe termen lung pentru dezvoltarea oraşului. Promit să fiu primarul tuturor negreştenilor.

           

Vreau să mulţumesc familiei şi staff-ului meu de campanie, camarazilor din USL, care au fost alături de mine zi şi noapte.

Le mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat şi m-au susţinut în această cursă. Fără ei şi fără negreştenii care şi-au pus speranţele în proiectele noastre victoria nu ar fi fost posibilă.

 

Nu în ultimul rând, mulţumesc presei pentru modul în care a reflectat acţiunile noastre şi proiectul nostru politic pentru Negreşti-Oaş. Toată susţinerea pe care am avut-o în campanie ne responsabilizează şi mai mult pentru a ne face datoria faţă de acest oraş şi faţă de negreşteni.

 

Aurelia Fedorca

1376 vizite
Distribuie pe