Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PP-DD Satu Mare şi-a depus candidaturile pentru Parlament
Florin Răchitan  - Marti, 30 Octombrie 2012

Reprezentanţii filialei sătmărene a Partidului Poporului - Dan Diaconescu  şi-au depus marţi după-amiază candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, ei fiind ultimii care s-au înscris în cursa electorală, după USL, ARD, UDMR, PRM şi Partidul Popular Maghiar din Transilvania. Cei şapte candidaţi au fost însoţiţi de colegii de partid, care au ţinut să-şi facă „poză de familie” cu ei şi să-i încurajeze înainte de bătălia electorală.

 

În Colegiul 1 pentru Senat candidează omul de afaceri Nicolae Ciorbă, iar pentru Colegiul 2 a fost desemnată să candideze Dora Bart, medic la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Carei. La Camera Deputaţilor candidează, în ordinea crescătoare a numerelor ce desemnează colegiile electorale, întreprinzătorul Cătălin Giani Berinde, inginerul Alexandru Horvat, omul de afaceri Codruţ Todoran, inginerul Ştefan Lung şi omul de afaceri Mihai Rusu.

 

După ce preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Remus Nemeş, a constatat legalitatea actelor prezentate în dosarele candidaţilor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD, Alexandru Horvat a declarat că se aşteaptă să câştige cel puţin un mandat de parlamentar în judeţul Satu Mare.
 

 

„Am arătat la alegerile locale că se poate, ne bazăm pe o echipă tânără de candidaţi, cu media de vârstă de 35 de ani şi avem convingerea că şi la alegerile parlamentare noi vom constitui surpriza frumoasă” – a afirmat Alexandru Horvat.

2390 vizite
Distribuie pe