Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Paul: „La robinetele din Negreşti curge apă de culoarea USL”
Florin Răchitan  - Miercuri, 31 Octombrie 2012

Referindu-se la calitatea apei ce curge la robinetele negreştenilor, candidata Alianţei România Dreaptă în Colegiul Oaş pentru Camera Deputaţilor, Andreea Paul, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că aceasta „are cromatică USL-istă”, menţionând că în ultima lună au fost doar 12 zile în care apa din reţeaua oraşului Negreşti-Oaş a atins parametrii calitativi pentru a putea fi denumită potabilă.

 

Andreea Paul a anunţat că la şedinţa de miercuri dimineaţa a Consiliului Local Negreşti-Oaş, reprezentanţii PD-L în forul de conducere al oraşului au votat împotriva proiectului de majorare a tarifului pentru apa potabilă, ei fiind susţinuţi şi de colegii din PNL, astfel că proiectul a fost aprobat în următoarea formă: cetăţenii vor plăti tariful aferent apei potabile doar în zilele în care aceasta va fi chiar potabilă, în rest vor plăti ca pentru apă menajeră.

 

Candidata ARD consideră că problema s-ar putea rezolva pe termen lung printr-o investiţie masivă din fonduri guvernamentale ori europene pentru modernizarea întregii reţele de alimentare cu apă a oraşului Negreşti-Oaş, însă pentru asta este nevoie ca oşenii să fie reprezentaţi în Parlament de cineva care ştie să facă lobby eficient în interesul lor.

 

Vorbind despre probleme de politică naţională, Andreea Paul a catalogat activitatea Guvernului Ponta din ultimele 6 luni ca fiind o „dezamăgire cruntă” după ce a făcut ravagii „ca uraganul Sandy”. În ceea ce priveşte rezultatele la care se aşteaptă în urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie, ea s-a declarat convinsă cu USL nu va obţine peste 50% din voturile românilor, iar „noul cuplu Dragnea – Antonescu sunt groparii USL”.

 

La rândul lui, candidatul ARD pentru Senat în Colegiul 1 Oaş, Petre Mureşan, a criticat activitatea Guvernului Ponta pe care îl consideră vinovat pentru absorbţia insuficientă de fonduri europene şi blocarea unor sume în valoare totală de peste 10 miliarde de euro din cauza neregulilor constatate în derularea unor proiecte europene.

 

În calitate de om de afaceri, Petre Mureşan a criticat şi felul în care se implementează sistemul de plata a TVA la încasarea sumelor de pe facturile eliberate de agenţii economici şi a previzionat „colapsul mediului de afaceri din România”.

 

În finalul conferinţei de presă, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat-Liberal, Claudiu Ardelean, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare, care s-a asociat doar cu două comune, Supur şi Culciu, în vederea construirii unor parcuri fotovoltaice pe teritoriile acestora. El consideră că noua conducere a Consiliului Judeţean ignoră în mod intenţionat localităţile cu primari PDL-işti, deşi aceştia ar vrea şi ei panouri solare în comunele lor.

1784 vizite
Distribuie pe