Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Albina” Andreea Paul şi caravana ARD, din nou în Negreşti-Oaş
ARD Satu Mare  - Sambata, 24 Noiembrie 2012

Vinerea a devenit obicei: caravana ARD în Negrești-Oaș. ”Ne-am săturat de ăștia bătrâni, ce nu s-au ținut de cuvânt. Două străzi dacă ar fi făcut pe an, cu apă, canalizare și asfalt ca lumea, Negreștiul ar fi arătat astăzi ca un oraș civilizat. Ne-am săturat! Votăm tineri ca voi!” – așa au fost întâmpinați pe străzi Andreea Paul și Petre Mureșan, viitorii parlamentari ARD.

 

Adevărul acesta este! De el se teme Nicolae Bura, lăudându-se degeaba cu mandatele sale de primar. Apa murdară, nepotabilă în robinete, a reprezentat recunoștința adusă negreștenilor de către Nicolae Bura.

 

Nu mică a fost mirarea caravanei ARD când a auzit răspicat, pe strada Victoriei, porecla Andreei Paul. I s-a spus ”Albina” Paul – ”bravă femeie! îi înțepi pe nepricepuți și faci treabă cât n-a făcut nimeni.”
 

 

Proiectele ARD puse în aplicare în Țara Oașului sunt deja cunoscute. Computerele donate pentru centre IT în localități, centrul specializat de consultanță pentru locuri de muncă, lenjeria pentru spitalul din Negrești-Oaș, extinderea centrelor sanitare în Țara Oașului, promovarea investițiilor în depozite frigorifice cu bani europeni și promovarea tradițiilor Țării Oașului. ”Albina”Andreea Paul și Petre Mureșan, cu inimă și prin pricepere, au cucerit capitala Țării Oașului.

1358 vizite
Distribuie pe